Egy igen gyakori problémának számít, amikor azt látjuk, hogy a mosás végeztével vízben állnak a ruháink a mosógép dobjában. A felgyülemlett víz miatt sok esetben már a centrifugálás sem lehetséges és nem tudja elkezdeni a mosógép ezt a műveletet.

Ennek oka lehet a beépített szivattyú meghibásodása, hiszen ez az eszköz felel azért, hogy a mosás során felgyülemlett víz szabadon tudjon távozni a készülékből, ezzel lehetőséget adva mosás további fázisának. Ha azonban a szivattyú meghibásodott, szinte lehetetlenné téve a mosást, nem képes a mosógép betölteni funkcióját. Ebben az esetben a szivattyú szűrőjét érdemes kitisztítani és valószínű, hogy a szivattyút pedig cserélni szükséges. Ritkább esetekben előfordul, hogy a mosógép programkapcsolója hibásodott meg, ez viszont nagyon alacsony százalékban fordul elő.

Ha azonban nem biztos a meghibásodás pontos okában, akkor hívja bátran megbízható és több éves tapasztalattal rendelkező mosógépszerelőinket! Amennyiben mosógép javítást szeretne igénybe venni Siemens, Bosch vagy Lg gépéhez, megtalál bennünket a 13., 11. és 22. kerületben is Budapesten!

Share Button