ApjaFia Mosógép javítás
Nagy Attila mosógépszerelő

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 07:00-18:00
Szombat: 08:00-11:30
Vasárnap: Zárva
Adószám: 60121071-1-43

Ne várjon addig, amíg meghibásodik a mosógépe, ellenőriztesse rendszeresen!

Ne várja meg, hogy elromoljon a mosógépBizonyára sokan jártunk már úgy, hogy mint derült égből a villámcsapás, úgy sújtott le ránk egy mosógép meghibásodása elárasztva a fürdőszobát, pont a legrosszabbkor, amikor még várt volna ránk egy újabb adag mosnivaló. Ilyenkor bátran hívjon minket, mi Budapest egész területén vállalunk mosógépjavítást!

De nem csak ilyenkor érdemes felkeresnie bennünket, ha akár meg is előzheti a komolyabb problémák kialakulását! Hívjon bennünket, ha elkezd erősen rázkódni, elugrálni a mosógép, mert lehet, hogy rosszul vannak beállítva készülékének lábai, sőt, még az is előfordulhat, hogy elgörbült a tengely! A mosógép elugrálásának következményeképp számos alkatrész meghibásodhat, amit ha még idejében felfedez egy szakértő, elég lehet csak azt kicserélni, így nem kell új gépet vásárolnia. Ha hangosan kezdene zúgni a gép, vagy a mosás befejeztével kellemetlen szagúvá válnak a ruhái, nem érdemes ezeket az apróságnak titulált dolgokat sem figyelmen kívül hagyni!

Keressen minket elérhetőségeinken, ha mosógépjavításról van szó, de akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha megelőzné a bajt, és csak általános állapotfelmérése lenne szüksége!

Share Button