A mosógép igen gyakori használatnak van kitéve, különösen egy nagyobb családban, így sajnos még a legnagyobb gyártók berendezései is meghibásodhatnak néha. Ilyen alkalmakkor nem érdemes házi praktikákat bevetni, célszerű, ha azonnal mosógépszerelőt hívunk.

A szénkefe látja el árammal a motor forgórészét, ezért ennek a mosógép alkatrésznek a meghibásodása komoly problémák forrása lehet. Nem csoda, ha az idő múlásával meghibásodnak a mosógép alkatrészei, hiszen a dob nagy fordulaton történő mozgása miatt a szénkefe nagy kihívásnak van kitéve.  A csere elvégzésének első lépése a gép áramtalanítása. Ezt követi a motor kicsavarozása, majd ebből a szénkefe eltávolítása. A szénkefe a tartójával együtt és külön is kicserélhető.

A szénkefe cseréje nem vesz igénybe hosszú időt, ám annál szükségesebb mihamarabb elvégezni a mosógép javítást, amennyiben gond merül fel a működésével.

Megbízható mosógépszerelőt keres? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, a 4., 11., 13. és 22. kerületben is állunk rendelkezésére!

Share Button