Meghibásodott a mosógépe? Keressen fel bennünket, mi Budapest egész területén megjavítjuk!

Amióta megjelentek az első mosógépek és már nem kézzel mossuk ruháinkat, azóta gépeink meghibásodásával és javításával is számolnunk kell. Számtalan oka lehet, hogy mosógépünk nem működik megfelelően. Érdemes utánajárni a hibának, mert lehet, hogy csupán alkatrészcserére csak szükség és nem ment teljesen tönkre háztartási gépünk!

Ha valaki nem biztos a dolgában, több kárt okozhat mosógépében, mint amennyit spórol a szakemberen! Az ApjaFia mosógép szerelő nem csupán javítással segíti életét, hanem tanácsokkal is ellátja, bármi kérdése van mosógépével kapcsolatban.

Ha zúg a mosógépe, ha nem forog a dob, esetleg erősen rázkódik, érdemes felkeresnie minket! Előfordulhat, hogy a gép nem tölti be a vizet, nem indul el a program, esetleg kellemetlen szagokat tapasztal, amely nem segít a ruhák eredményes tisztításában. Ha a mosógép szivárog, kis tócsa víz van a fürdőszobában a gép környékén, ebben az esetben is érdemes szakember segítségét kérni.

Az ApjaFia mosógép szerelő Budapest bármely kerületében rendelkezésére áll. Bennünk megbízható szakemberre talál!

 

Meghibásodott a mosógépe és nem tudja, hogy mit tegyen?

Azonnal szüksége lenne egy remek szakemberre, aki megszereli mosógépét, de nem tudja, hogy kihez forduljon?  Nálunk jó helyen jár! Apja és Fia Budapest egész területén vállal mosógépjavítást. Hívjon minket bizalommal, biztosan meg tudjuk szerelni az Ön mosógépét is!

Mosógépek teljes körű és szakszerű javítását vállaljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi majd helyretesszük a mosógépét, bármi legyen is a probléma!

Számos probléma merülhet fel a mosógépekkel kapcsolatban, melyek mindegyike más-más okra vezethető vissza, illetve eltérő javítási technikát igényelnek.

Az Ön problémája netán az, hogy

 • Eldugult a mosógép csöve?
 • Rázza az áram, mikor hozzányúl a géphez?
 • Túlságosan pattog maga a mosógép?
 • Nem hozza ki a foltokat a ruhákból?
 • Folyik a gép csövéből a víz?
 • Büdösek a ruhák, mikor kiveszi őket a mosógépből?
 • Netán be se kapcsol?

Bármi is legyen a baj, hívjon minket bátran, 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy az Ön gondjaira is megtaláljuk a megoldást!

Apja és Fia után nem maradnak hibás mosógépek!

 

Használt géphez is hívjon hozzáértő mosógépszerelőt Budapesten!

Használt géphez is hívjon hozzáértő mosógépszerelőt Budapesten!A mosógép nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, hiszen a kézzel való mosás gazdaságtalan és fárasztó is. Egy ilyen modern háztartási gép persze nem két fillér. Az új mosógép ára akár igen magas is lehet, attól függően, hogy ki milyen igényekkel indul neki a vásárlásnak. Sokan beérik a használt mosógépekkel és ezzel nagyobb összeget spórolnak. A használt gépekre azonban általában már nem érvényes a garancia.

Ha elromlik a mosógép, a márkaszervizre nem számíthatunk, hiába nem régen vásároltuk a háztartási gépet, de a mosógépszerelőre annál inkább.

Ha a fővárosban lakik, mosógépe makacskodik, és nem úgy működik, ahogyan kellene, ne habozzon sokáig, hanem hívjon egy megbízható budapesti mosógépszerelőt! Tapasztalt és felkészült szakembereink állnak rendelkezésére, hívjon minket bizalommal, ha régi, új vagy használt mosógépe van! Szívesen átvizsgáljuk a használt készülékeket is, megtaláljuk, hol a hiba és amint lehet, megjavítjuk azt. Amennyiben alkatrészcserére kerül sor, hat hónap garanciát vállalunk a munkánkra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, ha megbízható budapesti mosógépszerelőre van szüksége Whirlpool, Bosch, Siemens, Samsung, LG, Daewoo vagy Indesit készülékhez!

 

A leggyakrabban előforduló problémák Whirlpool mosógépeknél 1. rész

Minden háztartás rendelkezik mosógéppel, melynek meghibásodása elkerülhetetlen, hiszen ezek a termékek rendszeresen használatban vannak. Noha a Whirlpool mosógépeket olyan innovatív technikai megoldások jellemzik, melyek a tartósságot és a könnyed használatot célozzák, mégsem örök életűek.Whirlpool javítás 1

Az észlelt meghibásodásnál érdemes azonnal mosógép szerelőt hívni, hogy hamar megoldódjon a kellemetlen probléma, illetve, hogy ne kelljen később súlyosabb meghibásodással szembesülni. A Whirlpool mosógépek esetén is az egyik leggyakoribb hibának számít, amikor nem melegíti fel a vizet. Ez a fűtőkör hibájára utalhat, amelynél előfordulhat, hogy a fűtőbetétben vagy a hőfokszabályzóban szakadás lép fel,vagy esetleg zárlat. Utóbbi alkatrésznél felforralja a mosógépünk a dobban található vizet.

Akkor is érdemes mosógép szerelőhöz fordulni, ha nem forog a dob, mert előfordulhat, hogy ékszíj szakadás történt, vagy esetleg motorhiba, vagy a vezérlés hibája. Nem érdemes otthon házilag nekilátni a szerelésnek, hiszen ezzel veszélybe sodorhatja saját maga és családja épségét is! Forduljon hozzánk bizalommal, ha mosógép szerelésre van szüksége! Szakavatott szerelőink gyorsan és precízen elhárítják Whirlpool mosógépe problémáit!

Lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

 

A leggyakrabban előforduló problémák Whirlpool mosógépeknél 2. rész

A mosógép minden háztartásban az egyik leggyakrabban használt eszköz, főleg, ahol nagy a család, ezért érdemes mihamarabb felkészülni az esetleges meghibásodásokra. Természetesen a hibák olyan minőségi, márkás mosógépek esetén sem kerülhetőek el, mint a Whirlpool mosógépei.Whirlpool javítás 2

Ezek meghibásodása esetén már csak azért is ajánlott szakavatott mosógép szerelőhöz fordulni, mert általában a gyártók ezt garanciális feltételként megszabják, és így biztosan nem szereli rosszul a gépet, amit aztán helyre sem lehet majd hozni garanciálisan.

Érdemes arra is odafigyelni, ha Whirlpool készülékünk kellemetlen szagot áraszt, ilyenkor ugyanis penész keletkezhetett a mosógépünkben, de még ennél is kellemetlenebb, ha nem vált programot.  A leggyakoribb problémák közé tartozik, hogy zajos hangot ad ki a készülék. Ilyenkor ellenőriznünk kell, hogy idegen tárgy nem maradt-esetleg a mosásban, ha mégsem ez az ok, akkor lehet, hogy elhasználódott, elöregedett az ékszíj, ezt pedig egy mosógép szerelő azonnal ki tudja cserélni.

Fontos ügyelni a vízkőre is, mert ha használunk ilyen tablettákat, akkor ezáltal megnőhet mosógépünk élettartama is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható és precíz mosógép szerelőre van szüksége meghibásodott Whirlpool mosógépéhez! Lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készségesen segítenek Önnek!

 

Ellenőrizze gépét, mielőtt mosógépszerelőt hívna!

mosogepszereles.eu.18.08Ha a mosógép elromlott, ez pedig legalább egyszer megtörténhet az élete során, akkor csupán két dolgot tehet a tulajdonos: azonnal  mosógépszerelőt hív, vagy pedig előbb megpróbálja a használati útmutató alapján megtalálni a hibát, orvosolni azt, és ha nem sikerül, csak akkor hív szerelőt.

Természetesen mindenki megtehet bizonyos óvintézkedéseket, amik arra szolgálnak, hogy megbizonyosodhassanak arról, hogy a mosógépnek van baja. Ezek bagatellnek tűnhetnek ugyan, de mindenkivel megeshet, hogy figyelmetlen, és rögtön a legrosszabbra gondol. Nem biztos, hogy mosógépszerelésre van szükség, ha nem indul a mosógép. Az előző mosásnál még minden rendben volt? Ellenőrizze, hogy a víz meg van-e nyitva, eljut-e a mosógépbe, nincs-e lecsapva a biztosíték valahol, nincs-e eldugulva a szűrő, vagy a szifon.

Ha úgy tűnik, hogy a mosógépszerelés elkerülhetetlen, hívjon tapasztalt szakembert! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken Whirlpool, Bosch, Siemens, Samsung, Lg, Daewoo, Indesit mosógép szerelésével kapcsolatban!

 

Tönkrement mosógép? Van megoldás! ApjaFia mosógépszerviz

A mosógép hosszú távú használata során a meghibásodás elkerülhetetlen, ezért alapítottuk szervizünket, hogy a problémákra megoldást találjunk!

Budapest egész területére kimegyünk és megjavítjuk mosógépét. Legyen szó akár Whirlpool,
Bosh, Siemens, Samsung, Lg, Daewoo vagy Indesit mosógépekről javításáról.

Hívjon minket bizalommal, ha az alábbi problémákat észleli a mosógépén:

 • Mikor a szivattyúval van probléma, ezt onnan tudja megállapítani, hogy a mosógép nem ereszt le, mert valószínűleg eldugult.
 • Nem forog a dob, ekkor valószínűleg ékszíj probléma van, de ez már a modernebb gépeknél igen ritka probléma.
 • Ha túl nagy zajjal mos a gép, előfordulhat, hogy mosás során valamilyen kisebb tárgy került bele. Viszont ha a gépünk már idős, akkor nagy valószínűséggel a csapágy meghibásodása okozhatja a kellemetlen zajokat.
 • Szivárog a mosógép az alján vagy az elején.
 • A penész kellemetlen szagot eredményezhet mosógépünkben.

Ha ezeken kívül is észlel valamilyen hibát, mi szívesen segítünk! Nézzen körül weboldalunkon a további információkért!

Tönkrement mosógép? Van megoldás! ApjaFia mosógépszerviz


A Whirlpool mosógépek világa

A Whirlpool a világ legnagyobb márkáinak egyike, mosógépeik pedig a legmegbízhatóbb háztartási eszközök közé tartoznak – azonban fontos tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy a nagy igénybevétel hatására még a legjobb minőségű Whirlpool mosógép is idővel meghibásodhat.

A ruhatisztítás mindennapi tevékenység, így nagy bosszúságot tud okozni, ha pont a mosógép romlik el otthonunkban. A házi praktikák sajnos bizonyos esetekben nem segítenek, sőt, gyakran inkább rontanak is a helyzeten, hiszen egy mosógépnél több minden okozhat hibát – szivárgás, lerakodás, vízkövesedés. Ilyenkor sokan egyből egy új mosógép vásárlását tervezzük, miközben az esetek többségében szakszerű segítséggel a gond könnyen megoldható.

A Whirlpool mosógépek világa

A Whirpool mosógépek gyakori hibái lehetnek, hogy víz szivárog a dobba, illetve hogy mosás után nem szivattyúz rendesen. Ilyenkor jó, ha olyan mosógépszerelő szakembert hívunk, aki ismeri a legtöbb mosógéptípust, és azoknak a leggyakoribb hibáit is, így egyből tudja, hogy mit ellenőrizzen le, és hogy milyen alkatrészt cseréljen ki.

Ha a megfelelő mosógépszerelőt keresi, forduljon hozzánk!

Profi mosógépszerelő Újpesten? Jó helyen jár!

Profi mosógépszerelő Újpesten? Jó helyen jár!A háztartási gépek közül az egyik nélkülözhetetlen darab nem más, mint a mosógép, jól tudja ezt minden háziasszony. Egy jól működő, modern mosógép igazán könnyebbé teszi a napjainkat, leveszi a házimunka jelentős terhét a vállunkról és biztosítja a tiszta, friss ruhákat, lakástextileket. Mire is mennénk nélküle egy hétvégi nagymosás alkalmával vagy este, amikor már fáradtak vagyunk, de elég egy gombnyomás, hogy beindítsuk a mosást?

Elképzelte már, mi történne, ha a mosógépe felmondaná a szolgálatot, és napokig, vagy akár hetekig gyűlne a szennyes? Nem is kell megtudnia, milyen élmény lenne mindez, hiszen ha profi mosógépszerelő mellett dönt, rövid időn belül ismét úgy fog működni a berendezés, mint új korában!

Amennyiben a IV. kerületben lakik, és problémát észlel mosógépével kapcsolatban, újpesti mosógépszerelő szaktudására és tapasztalatára lesz szüksége! Keressen minket bizalommal, és hozzásegítjük, hogy újra csak egy gombnyomás legyen a mosás! Újpestre is vállalunk kiszállást, így ha a IV. kerületben lakik, és ott van szüksége mosógép javításra, ne habozzon, hívjon minket!

Profi mosógépszerelő Újpesten? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mosógépszerelés Újpesten is!

Mosógépszerelés Újpesten is!Amikor szerelőre van szükség, a legtöbben úgy vannak vele, hogy azt választják, aki kéznél van. Ez olyasmi, mint amikor az ember éppen süt-főz, de menet közben rájön, hogy hiányzik egy hozzávaló; ekkor a szomszédos boltba ugrik le, hogy időt spóroljon. A mosógépszerelésre is a lehető leghamarabb szükség van, hiszen mosni is sűrűn kell, a szennyes ruha általában gyorsan felgyűlik. Ha Ön a IV. kerületben lakik, értelemszerűen újpesti mosógépszerelésre lesz szüksége. Ha ebben a városrészben tevékenykedő, vagy ide is kiszálló mosógépszerelőt keres, akkor a legjobb, ha minket hív!

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat  Whirlpool, Bosch, Siemens, Samsung, LD, Daewoo, Indesit mosógépek gyors és hatékony javításához! Ha nem szeretne sokat várakozni, újpesti mosógépszereléshez mindig számíthat ránk! Természetesen mindent megteszünk a sikeres javítás érdekében, de egyáltalán nem mindegy, hogy a mosógépről mikor tudja meg, hogy javítható-e vagy már érdemes lenne inkább újat vásárolni.

Ha ránk van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal újpesti mosógépszerelés ügyében a megadott elérhetőségeink egyikén!

Share Button