Amikor elromlik egy mosógép, a tulajdonosok többsége szinte azonnal egy újnak a megvásárlásán töri a fejét, azzal indokolva, hogy a gépet nem éri meg javíttatni. Sokan amiatt kezdenek el új gép után kutatni, mert azt gondolják, hogy rövid időn belül nem találnak megfelelő szakembert a szereléshez. Ha bennünket választ a mosógépjavításhoz, munkánkkal és kedvező szolgáltatás díjainkkal mindezen érveket azonnal megcáfoljuk!

Mivel a mosógép javítását kedvező áron biztosítjuk, sokkal előnyösebb anyagi helyzetbe kerülhet velünk. Nem biztos, hogy a meghibásodott gép javíthatatlan, és manapság, a legtöbb magas színvonalat képviselő berendezéséért mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Whirlpool, Bosch, Siemens, Samsung, Lg, Daewoo vagy Indesit  mosógépe újra megfelelően működjön, csak nagyon végső esetben tanácsoljuk az új berendezés megvásárlását.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy sokszor a szakemberhiány miatt döntenek az ügyfelek egy új készülék mellett. Mi azonban igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül biztosítani a mosógép javítását, ennek köszönhetően nem kell végleg elbúcsúznia a géptől.

Válassza mosógépjavítási szolgáltatásunkat a 13., 11., 22. kerületekben is, ehhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button