A mosógép mindennapi használat során hosszabb idő után teljesen elhasználódhat, végleg tönkremehet. Ilyen esetekben általában nem érdemes magas összegeket költeni javíttatására, hiszen olcsóbban vásárolhatunk egy újabb típusú modellt, mint amennyit a régire fordítanánk.

A mosógép, és az egyéb háztartási gépek tönkremenetelük után olyan hulladéknak számítanak, amelyet nem rakhatunk csak úgy a szemetes mellé, senki nem fogja elszállítani onnan. Érdemes tájékozódnunk a régi, roncs állapotú mosógépek szállítását illetően, mert gyakran egyes mosógépszerelők ingyenesen elviszik a régi, tönkrement mosógépeket. Sokszor új mosógép vásárlása esetén beszámítják régi gépet, így kevesebbet kell fizetni új háztartási gépéért és még a régitől is könnyedén megszabadulhat, hiszen elszállítják azt.

Ha az Ön mosógépe is tönkrement és a szerelő azt tanácsolja, hogy mondjon le régi háztartási gépéről, tájékozódjon a roncs elszállítását illetően!

Meghibásodott mosógépével forduljon hozzánk, hogy még időben elháríthassuk a hibát és ne kelljen kidobnia régi háztartási gépét!

Share Button