A javítás minden esetben az Ön lakásán történik, előre egyeztetett időben kiszállással ( Budapesten és vonzáskörzetében ). Kora reggeli hibabejelentés esetén szerelőink nagy százalékban még aznap ki tudnak menni az adott helyszínre a szükséges javítást, vagy felmérést elvégezni. Pontos hibaleírás esetén akár telefonban is tudunk hozzávetőleges árajánlatot adni a szerelésre.

Amennyiben a kívánt alkatrészt nehézkes beszerezni, előfordulhat, hogy a mosógépjavítás sajnos nem tud elkészülni, csak a bejelentést követő napon. Igyekszünk a lehető legkedvezőbb árú, ám minőségi anyagokat használni, illetve ha lehetséges, márka – és típus azonos alkatrészeket használni a javításhoz.

Mosógépszerelőink munkánkból adódóan folyamatosan Budapest területén dolgoznak, ezért éppen az is előfordulhat, hogy egy olyan helyre kérnek kiszállást, ahol éppen szerelés folyik, ezért akár egy órán belül is eljuthatunk az Ön mosógépéhez is megjavítani azt.

Szervizünk igyekszik a lehető leghamarabb és legköltséghatékonyabban végezni munkáját, hiszen mosógépszerelőink ezzel tudják megalapozni a jó viszonyt, az ajánlásokat, a későbbi megrendeléseket. Amennyiben mégis kellemetlenség éri, vagy úgy érzi, valamely kollégánk nem végezte korrekt módon a javítást, kérjük jelezze felénk.

Share Button