Közelednek az ünnepek, ilyenkor a legtöbb családban minden perc számít: rengeteget készülődünk, sütünk, főzünk, pakolunk, takarítunk, hogy mire elérkezik a karácsony, minden csillogjon, és finomabbnál-finomabb ételekkel, tiszta, rendezett lakással kápráztassuk el a vendégeket. Ilyenkor egy meghibásodott háztartási készülék még nagyobb gondot tud okozni, mint máskor.

Cégünk télen-nyáron egyaránt vállal mosógépszerelést a 11. kerületben is, hívjon minket bizalommal!

Sokan a karácsonyi készülődésből nem hagyják ki a lakástextilek tisztítását sem. Érdemes kimosni az ágytakarókat, díszpárna huzatokat is, hogy minden friss és illatos legyen. Ablakpucoláskor nem maradhat el a függönymosás sem. Ha ilyenkor meghibásodik a mosógép, az bizony nagy bosszúsággal jár! Mosógépszerelőink mindig a lehető leggyorsabban a helyszínre érkeznek, ha bejelentést kapunk, így Ön rövid idő múlva már folytathatja is az ünnepi késülődést!

Megbízható, tapasztalt mosógépszerelőink a 11. kerületből, Albertfalváról is várják hívását! Ne essen kétségbe, ha pont ilyenkor mondta fel a szolgálatot Whirlpool, Bosch, Siemens, Samsung, LG, Indesit vagy akár Daewoo mosógépe, mi gyorsan megjavítjuk!

Share Button