Mindent tud a mosásról? Nálunk most letesztelheti! Nézze végig tanácsainkat, és őrizze meg ruhái eredeti állapotát, óvja mosógépe teljesítményét!

  • Felejtse el a 90 fokos mosást. Ez nem csak tönkreteszi a szövetet, de sok energiát is felemészt. Akár 40% villamos energiát is megtakaríthat, ha 60 fokon mos inkább.
  • A trisó arra is jó, hogy növelje a mosószer hatékonyságát, de arra is, hogy a kemény vizet lágyítsa, így a vízkőnek is búcsút mondhat.
  • Az áztatás nem fölösleges dolog, mert ezzel a módszerrel időt és mosószert spórolhat, mivel egy mosással biztosan nem tudja eltávolítani a makacs szennyeződéseket.
  • A gyapjú kényes anyag, ezért nem mindegy, mivel mossa az ilyen alapanyagból készült ruhákat. Ha nem szeretne külön mosószert vásárolni, a sampon egy kis lágy vízzel hatásos megoldás lehet.

Fogadja meg tanácsainkat és ne csak ruháira vigyázzon, hanem mosógépére is. Ha már csak a mosógép javítás segíthet, akkor sincs baj, csak hívjon minket időben! Tapasztalt szerelőink segítségével gyorsan és szakszerűen megjavítjuk mosógépét!

mosogepszereles.eu2

Share Button