A háziasszonyok számára megszokott rutin mozdulatsornak számít mosás előtt átkutatni a zsebeket, ennek ellenére mindenkivel előfordulhat, hogy mégis benne marad egy-egy apró tárgy, például aprópénz, kulcsok, hajcsatok, és egyéb tárgyak, valamint mindenki találkozhatott már a dobba került ékszerekkel vagy a melltartóból kibújó merevítővel.

A mosógépünkbe került idegen tárgyakat legtöbbször már csak akkor vesszük észre, ha furcsa zörgő hangot hallat a gép. Óvatosnak kell lenni az ilyen helyzetekben, mivel egy-egy idegen tárgy apró kellemetlenségektől egészen komoly károkat is okozhat a mosógépben, például a fűtőszálban vagy szivattyúban kárt tehetnek egyes tárgyak, eldugíthatják a szűrőberendezést és egyéb kellemetlen, illetve megterhelő anyagi kiadással járó eset fordulhat elő, amely során elkerülhetetlen, hogy javítani kelljen mosógépünket. A károk elkerülése érdekében körültekintően vizsgáljuk át a ruhák zsebeit, valamint ha észleljük a hibát, kérjük szakértő segítségét!

További információkért és szakmai segítségért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó kisebb problémákról vagy mosógépjavítással kapcsolatos munkálatokról!

Share Button