Kattog, nem hűt rendesen, zörög, csöpög… Megannyi probléma közül talán ezek kerülnek elő leggyakrabban, mikor a hűtőgép javítása, javíttatása fordul meg a fejünkben. Persze egy hűtő szervizelésénél gyakran találkozunk olyan, rendellenesnek tűnő dolgokkal, amik a gép nem megfelelő használatából erednek, mégsem kell rögtön magunkat okolni.

Ha úgy érezzük, hogy valami probléma van készülékünkkel, és ellenőriztük a legalapvetőbb lehetőségeket, érdemes szakemberhez fordulni, mert valószínűleg nem tudjuk majd egyedül helyreállítani.

Rajtunk kívülálló ok lehet a hőcserélő porosodása, vagy az ajtó nem megfelelő záródása is. Utóbbi az ajtótömítés elöregedésének hibája is lehet, de adódhat az az ajtógumiban elhelyezett mágnescsík meggyengüléséből, vagy a hűtő oldalfalába lerakódott szennyeződésből is. Ilyen esetekben például a tipikus „nem hűt rendesen” probléma következik be. Ezektől bonyolultabb a vízellátás csatlakozójának sérülése, esetleg nem megfelelő összeszerelése, a kapilláris csövek összeérése vagy a hőfokszabályozó meghibásodása is.

Ha nem szeretne ezekkel a bonyolult hibalehetőségekkel bajlódni, és szakszerű, precíz, gyors hűtőgépjavításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

mosogeszereles.eu masodik

Share Button