Nem is gondolnánk, mennyiféle probléma adódhat egy hűtőgéppel, azonban nem kell minden esetben komoly meghibásodásra gondolnunk. Néhány alapinformációt érdemes tudnunk, hiszen a hűtőgép szerelőjét már azzal is segítjük, ha el tudjuk neki mondani, milyen problémát véltünk felfedezni.

Vannak azonban olyan esetek, amikor nincs szükség szervizre. Ezek közül a leggyakoribbak a következők:

  • Párásodás kívül-belül: Nem minden esetben jelent meghibásodást, néha azonban a hűtő ajtótömítésének diszfunkcióját jelzi.
  • Túl gyakran kapcsol be a hűtő: Ez sem jelent mindig meghibásodást, hiszen az állandó hőmérséklethez ez szükséges. A túl gyakori ajtónyitogatás, vagy a tömítés elhasználódása is okozhatja.
  • Nem megfelelő a hűtőben lévő hőmérséklet: Érdemes leellenőriznünk a hőszabályzót, ha beállítások után idővel sem változik a helyzet, érdemes szerelőt hívnunk.
  • A hűtő kellemetlen szagot áraszt: Általában az ételek és a nem megfelelő higiénia okozhatja a rossz szagokat, meghibásodásról ilyen esetben rendkívül ritkán beszélhetünk.

Ha mégis bizonytalan, vagy egyéb hibát vélt felfedezni, bátran keressen bennünket az oldalunkon feltüntetett elérhetőségeken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére hűtőgépe meghibásodása esetén!

mosogepszereles.eu2

Share Button