A vízkő sajnos minden magyar háztartásban megtalálható, hiszen hazánkban igen kemény a csapvíz. Ez azt jelenti, hogy minden felületen, mely gyakran érintkezik vízzel, előbb-utóbb megjelenik a vízkő. Ilyen lehet például a konyhai vagy fürdőszobai csempe, zuhanykabin vagy kád fala, de a leggyakrabban a vízzel tisztító háztartási gépek vannak veszélyben.

Különböző speciális vízkőoldó szereket manapság már könnyedén vásárolhatunk, ám igen fontos, hogy jól válasszunk! Amennyiben nem a megfelelő szert választjuk ki mosógépünk számára, sokkal nagyobb kárt tehetünk benne, mint a vízkő.

A vízkő nem csak esztétikailag romboló, de temérdek szennyeződést és baktériumot fog fel, rontva így a mosógép teljesítményét. Emellett a nagy mennyiségű vízkő dugulást is okozhat, így érdemes megelőznünk a bajt.

Ne várja meg, míg mosógépe elromlik! Rendszeresen ellenőrizze a vízzel érintkező felületeket, vagy szakember tanácsát kikérve, használjon vízkőoldót rendszeresen!

Amennyiben megtörtént a baj, budapesti mosógépszervizünkben megbízható és tapasztalt szakembereink garantáltan orvosolni tudják a problémát! A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, keressen bennünket elérhetőségeinken!

mosogepszereles.eu1

Share Button